Preferent: El cuer li trau els colors als groguets

• Preferent: El cuer li trau els colors als groguets
  10/03/2018

Dénia 2, Canals 2

El colista Canals li ha tret els colors de cara al Dénia en un partit en el que l’excés de confiànça li ha passat factura. Els deniers sempre han anat a remolc dels visitants que han fet el 0-1 en el minut 42. Un gol d'Anass els ha donat avantatge al decans. En la segona part el Dénia ha jugat amb més cor que cap i el Canals ha fet el seu treball. Javi en el minut 68 ha empatat a un però l’alegria ha durat un minut, ja que en el 69, Anass ha fet el 1-2. En el 73 el Dénia ha fet l’empat a dos. A partir d’ací fins el final, els groguets ho han intentat pero no han pogut marcar el gol del triomf.

JÁVEA PERD I EL CALPE NO ES PRESENTA

El Jávea cremava el seu últim cartutx per enganxar-se als equips que lluiten per jugar la promoció, ja que s'enfronta al Benigànim. Els de Xàbia van perdre per la mínima (1-0) en un partit que van poder empatar si el tret de Michael en l'últim sospir no s'hagués estavellat al pal. Amb aquesta derrota els xabiencs es queden a huit punts de la promoció quan resten huit jornades perquè finalitze el campionat.
El Calpe s'havia de desplaçar a Elx per jugar davant el Il·licitana però no ho va fer. No es va presentar a jugar i per tant ara és el comitè de competició qui imposarà una sanció. En principe la sanció ha de ser la pèrdua del partit per 3-0, a més de descomptar tres punts de la competició.