Canfali Marina Alta

Premi per al Gargasindi de Calp per la inclusió de persones amb dificultats educatives greus

Premio para el Gargasindi de Calp por la inclusión de personas con dificultades educativas graves
  20/06/2019

La Societat Benèfica Constant Alona d'Alacant ha concedit el XII Premi Franklin Albricias al Col·legi d'Educació Especial Gargasindi de Calp pels seus programes d'inclusió de les persones amb dificultats educatives greus. El lliurament del premi es va realitzar el dimecres de mans de Joaquim Tur. La directora del centre, Raquel Andrés, va rebre una estatueta de ceràmica en un senzill però emotiu acte.
Al col·legi Gargasindi s'escolaritzen alumnes amb necessitats educatives especials greus i permanents de les comarques de la Marina Alta i Baixa per aconseguir la seua inclusió i cohesió social. Es tracta d'un model d'escola inclusiva acceptat per la Comunitat Científica Internacional. El centre, a més, té una clara aposta per les arts escèniques i, en particular, pel teatre com a mitjà fonamental per brindar als seus alumnes oportunitats per desenvolupar noves formes de comunicació, expressió i inclusió en l'entorn social més proper. Al temps, es treballa el currículum de manera transversal i funcional.
El premi Franklin Albricias té per objectiu dignificar la feina de persones i entitats especialment compromeses amb l'educació.

Cercar notícies
Agenda