04/02/2018
La versió més vulnerable del Pedreguer

ALTEA: Víctor, Francesc, Klaus, Elías, Terri, Vicent, (Hugo, 68’) Raúl, Chechu, Gabri (Manu, 65’), Quique (David, 71’) i Kevin (Álvaro, 56’).

PEDREGUER: Vicent, Jordi, Ortega, Rodri, Miralles (Carles Mondéjar, 25’), Joel, Mata (Gil, 58’), Ximo Garcia, Pepe (Iker, 66’), Ivan i Venti (Jorge, 64’).

ÀRBITRE: Fernando Padilla. Ha amonestat al jugador local Quique i als visitants Jordi, Vicent, Ivan i Joel.

7-2. Minut 89. Francesc.

L’equip local ha ventilat el partit amb dos matiners gols que han deixat noquejat el Pedreguer, tot i la tímida reacció amb el gol de Mata que posava el 2-1. Desprès ha vingut la lesió de Miralles al minut 25 i els 2 següents gols locals -un just abans del descans i l’altre només començar la segona part- que han tirat per terra les aspiracions dels de Camarena, amb un equip de circumstàncies. El debut de Venti i del juvenil del Pedreguer Iker han estat les úniques alegries dels visitants que han mostrat la versió més vulnerable.