Primera Regional: Benirredrà 1, Ondarense 2

19/11/2017
Doblet d’Enrique Sirerol

BENIRREDRÀ: Carlos, Camilo, Pau (Lillo), Hugo (Borja), Izar, Víctor (Parrés), Anoun, Marc (Palmer), Bruno, Furbi i Óscar.

ONDARENSE: Josete, Saoudi, Burgos, Héctor, Claudio, Quinten, Juanito, José Puma, Enrique Sirerol, Isaac i Jordi Sirerol.

ÀRBITRE: Ha amonestat els locals Pau, Bruno, Camilo, Marc i Izar, i ha expulsat amb doble groga a Borja. Pels visitants han vist groga Burgos, Claudio, Jordi Sirerol i Isaac, i ha estat expulsat amb doble amonestació Quinten.

GOLS:

0-1. Minut 44. Enrique Sirerol.

1-2. Minut 84. Enrique Sirerol.

1-1. Minut 93. Furbi.

L’Ondarense ha patit per endur-se els tres punts en un partit que s’ha resolt en l’últim tram. El doblet d’Enrique Sirerol li donen tres punts molt importants a l’equip de Nando Boluda, que suma ja tres victòries consecutives i se situa al mig de la taula classificatòria. El Benirredrà ha fet un gran arranc de partit, amb velocitat i bones combinacions, però a partir del minut 20 l’Ondarense ha imposat el seu joc de contraatac i ha creat clares ocasions fins que ha vingut el 0-1. En la segona part de nou els locals han apretat i l’Ondarense s’ha quedat amb un jugador menys, però quasi al final Enrique Sirerol ha posat la tranquil·litat amb el 0-2.