EL CAMPELLO: Poleto, Chema (Álvaro), Tuerkas, Melis, Sergio, Yamil (Alejandro), Adri, Rober (Joan), Gonzalo, Joni i Mese (Clemente).

ORBA: Noguera, Guillem (Raul), Pastor, Romera, Josep Pastor, Bati (Dani), Cambiaso, Batiste, Torrens, Noé (Genis) i Álvaro (Palomino).

ÀRBITRE: Carlos Ripoll.

GOLS:

0-1. Minut 39. Cambiaso.

1-1. Minut 78. Adri.

El porter Noguera s’ha convertit en heroi en parar un penal que ha llançat El Campello en l’últim minut del partit. Els d’Orba s’han endut un punt que poden donar per bo en un partit que no ha estat massa brillant. Els de Gorreta s’han mostrat ordenats i rocosos en defensa i han aprofitat algunes contra per crear perill. En la segona part han acusat l’esforç i El Campello s’ha crescut en l’últim tram fins al punt que han empatat a falta de 10 minuts i encara hagueren pogut marcar el 2-1 si Noguera no desbarata el penal. El partit ha deixat la bona notícia de la reaparició de Palomino desprès un mes sense jugar. Per l’Orba han destacat Torrens, Noguera i Pastor.