Canfali Marina Alta

Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3

  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  • Primera Regional: Gorgos 0, Rafelcofer 3
  06/12/2017
El líder ensenya múscul

GORGOS: Pedro, Rubén, Jaume Devesa (Raúl, 35’), Lucas León, Joan Lara, Isam (Abdó, 81’), David Molines, Carim, José Carrete, Ferrán (Josep Salvà, 72’) i Iván Carrete (Eloy, 57’).

RAFELCOFER: Tito, Josep, Tarrasó, Dorín (Falquet, 59’), Raimon (Coqui, 39’), Rubén, Tato (Alfonso, 75’), Óscar (Soto, 69’), Pons, Alex i Ferrán.

ÀRBITRE: Eros Alabort. Ha amonestat els locals Lucas León, Ferran i Iván Carrete, i ha expulsat per doble amonestació a Rubén i Carim. Pels visitants han vist groga Tarrasó, Raimon, Óscar, Pons i Ferran, i doble groga Álex. També ha expulsat al tècnic del Gorgos Pedro Noguera.

GOLS:

0-1. Minut 23. Dorín.

0-2. Minut 64. Rubén.

0-3. Minut 74. Soto.

 

El líder ha tirat mà del seu potencial per a endur-se els tres punts en un camp on fins ara havia resultat molt complicat sumar. Això que els de casa han començat empentant i aplegant a la porteria contrària, però a la primera que ha tingut el Rafelcofer no ha perdonat i Dorín ha posat el 0-1 amb un fort xut des de més de 20 metres que ha sorprès a Pedro. A partir d’eixe moment el partit s’ha engrescat i els locals han perdut l’esme i jugadors claus, com Jaume Devesa -per lesió- i Rubén -per doble groga-. En la segona meitat, el líder, amb superioritat numèrica, ha continuat a la seua, amb una defensa ben ferma i una davantera resolutiva, fins que ha aplegat la sentència. El Gorgos, que s’ha queixat i molt de l’actuació arbitral, ha perdut també a Carim per doble groga. El Rafelcofer ha lluït una de les seues grans virtuds, el control del partit, i ha superat l’exàmen del Gorgos amb molt bona nota en la vespra del gran duel contra el Pego de la pròxima setmana, al que aplega en un gran estat de forma. 

Cercar notícies
Agenda