21/10/2017
Fins l’últim suspir

OLIVA: Miguel, Cañero, Mascarell, Rubén, Gomar, Shyllon (Pablo), Óscar, Llidó (Toni Blay), Eric (Fabri), Camacho i Yann (Jaume).

ONDARENSE: Eric, Sergio, Pau, Puma, Burgos, Isaac, Morera (Pons), Jordi Sirerol, Enrique Sirerol, Quinten (Claudio) i Juanito.

ÀRBITRE: Alba Félix Egea. Ha amonestat els locals Jaume i Toni Blay, i els visitants Isaac, Puma, Claudio, Enrique Sirerol, Pau, Morera i Pons.

GOLS:

1-0. Minut 51. Fabri.

2-0. Minut 78. Fabri.

2-1. Minut 89. Jordi Sirerol.

L’Ondarense no ha baixat els braços fins que s’ha acabat un partit al que s’ha presentat amb baixes de jugadors habituals. Els de Boluda han neutralitzat els locals en la primera part i fins i tot han tingut ocasions clares per haver-se avançat en el marcador. L’Oliva ha anat incrementant el ritme a mesura que passaven els minuts davant un Ondarense que ha baixat la intensitat, fins que han aplegat els gols locals en la segona meitat. Amb el 2-0 però, i acabant-se el partit, el conjunt de la Marina Alta ha reviscolat amb un gran gol de Jordi Sirerol i fins i tot ha tingut ocasió per empatar en el descompte en un baló dividit a la frontal de l’àrea en el que el porter s’anticipa a l’acció de Juanito.