Primera Regional: Pego 2, Altea 4

Primera Regional: Pego 2, Altea 4
  26/11/2017
El Pego ja no és ni líder ni invencible

PEGO: Alex, Robles, Cabe (Curro, 87’), Fran, Morató, Alberto Morera, Oller, Bertó (Michel, 50’), Guede, Rico i Borja (Pere, 87’). 

ALTEA: Miguell, Francesc (Luis, 72’), Klaus, Terry, Elias, Pablo, Kevin (Vicent), 61’), Salero, Gabri (Hugo, 78’), Kike i Barranquí. 

ÀRBITRE: Maria Victoria Miralles. Ha mostrat groga als jugadors locals Guede, Oller, Alex i Cabe, i als visitants Kevin i Francesc, a més del delegat Vicent Ramón Devesa. Ha estat expulsat per doble amonestació el jugador alteà Klaus.

GOLS:

0-1. Minut 44. Kike.

0-2. Minut 50. Kike.

0-3. Minut 75. Luis.

1-3. Minut 76. Rico.

1-4. Minut 84. Barranquí.

2-4. Minut 86. Borja.

 

Encara sembla increïble com en el futbol es pot perdre tant en tan poc temps. Amb només un partit i els 15’ minuts últims de Pedreguer el Pego ha tirat per terra una trajectòria impecable d’un terç de lliga, amb uns registres excepcionals. Este diumenge un corretjós i combatent Altea -que estava en llocs de descens- li ha retirat tots el títols que tenia: ja no és líder, ja no és imbatut, ja no és invencible, ja no és intractable, i no té tots els millors registres. En qüestió de noranta minuts. 

I aixó que el Pego havia començat com sempre, pressionant i buscant la porteria rival sense deixar respirar el rival. El lapsus de l’anterior jornada semblava oblidat amb uns molt bons quinze minuts. Però l’Altea ha anat adaptant-se i frenant sobretot el joc directe del Pego, fins que ha tingut la sort de marcar sobre el descans en una contra.

En la segona meitat l’Altea ha mantingut l’ordre defensiu i ha aprofitat una altra contra ben prompte per posar el 0-2 i rematar desprès amb el tercer. El Pego, que ho ha intentat per tots els mitjans, ha trobat el gol quan ja era massa tard, i en l’intercanvi de cops final no ha pogut sinó maquillar el resultat. 

FOTO DIDIER BAS