Primera Regional: Pego 2, Polop 0

  • Primera Regional: Pego 2, Polop 0
  • Primera Regional: Pego 2, Polop 0
  16/10/2017
Tres punts i porteria a zero

PEGO: Adrián, Giménez, Joaquín (Robles), Frede, Fran, Sergio, Oller, Bertó, Juan Guede (Borja), Rico (Michel), i Alberto (Cabe).

POLOP: Alberto, Sergio, Lillo (Damián), Juan, Esteban, Alvaro, Manu, Mercado, Calum, Juli (Amat) i Rubio (Lillo Sánchez). 

ÀRBITRE: Antonio Cano. Ha amonestat amb groga als locals Giménez, Oller, Cabe i Borja, i als visitants Alberto, Sergio, Mercado, i Lillo Sánchez, i a l’entrenador Llinares. 

GOLS:

1-0. Minut 48. Rico.

2-0. Minut 88. Bertó.

 

El Pego s’ha mostrat de nou un equip molt efectiu i sòlid per sumar tres importants punts davant un Polop que no ha posat les coses fàcils. Els de Lauro, tot i dominar el joc, han arrancat més gelats que de costum i no han pogut posar-se per davant fins a l’inici de la segona meitat. El Pego ha mantés el domini però el Polop també ha tingut les seues ocasions per empatar. Una d’elles ha tingut com a protagonista a Calum que ha rematat una falta al segon pal però que ha desbaratat Adrián amb una encertada actuació. Oller s’ha mostrat de nou molt incissiu en l’atac pegolí i ha tingut les seues opcions, però el gol de la tranquil.litat no ha aplegat fins al final amb una bona jugada dins l’àrea de Bertó. Pel conjunt pegolí han destacat Frede, Giménez i Oller.