04/02/2018
I sense fer massa sang

PEGO: Adrián, Morató (Fran, 48’), Robles (Curro, 63’), Giménez, Joaquín, Frede, Bertó, Sergio (Michel, 63’), Oller, Guede i Rico (Borja, 63’).

BENISSA: Ortolá, César (Avellá, 50’), Carliche, Camarasa, Galera (Hernández, 50’), Paco Lleches, Álex Campos (Juan Revelles, 22’), Lino, Adrián, Arturo (Pedro, 40’) i Joan Carrió.

ÀRBITRE: Alba Félix. Ha expulsat al porter del Benissa Ortolá amb roja directa per tocar un baló amb la mà fora de l’àrea.

9-1. Minut 87. Guede.

El Pego ha fet la golejada de la temporada en el Cervantes davant un rival que ha acabat entregat. I això que en la segona meitat els pegolins han baixat el ritme i no han volgut acarnissar-se amb un Benissa que ha jugat amb un jugador menys més de la meitat del partit. En concret des del minut 40, quan ha estat expulsat el seu porter degut a què ha detingut un baló amb la mà fora de l’àrea. Fins eixe moment hi havia partit, tot i el 2-0 per als locals, però en la segona el Benissa s’ha esborrat del terreny de joc i ha quedat a la mercè del Pego.

Els locals han fet la seua habitual eixida en tromba i la pressió alta, i s’han trobat prompte amb el primer gol de Bertó. Els de Benissa, però, han reviscolat i han tingut els seus millors moments de joc i han creat perill però sense gol, mentre que al minut 36 Rico ha culminat un gran contraatac amb el 2-0 de vaselina per dalt d’Ortolà. El canvi d’Álex Campos per motius físics i l’expulsió del seu porter, que ha estat substituït pel juvenil Pedro, que ha debutat amb el primer equip, han sigut massa contratemps per a un Benissa que s’ha rendit en la segona meitat.

Però el Pego s’ha acomodat i ha baixat el ritme desprès del descans, i ja amb el 3-0 al seu favor. A més han vingut els canvis i l’home que es veia amb més ambició, Rico, ha deixat el seu lloc a un altre company de la banqueta. Així i tot, les ocasions han vingut en tots els formats, i la golejada haguera pogut ser més d’escàndol si cap si s’hagueren comptabilitzat els gols anul·lats o al pal. Pel Benissa, l’únic positiu que ha deixat en esta segona part ha estat el gran gol de Joan Carrió, aprofitant una relaxació de la defensa rogeta per salvar l’honra amb el 6-1.