POLOP: Alberto, Gadea, Jover, Timoner (Iván), Alfredo, Mercado, Callum (Sánchez), Manuel (Amat), Sergio, Álvaro (Damián) i Manuel.

ORBA: Raúl, Víctor Bou, Rata (Genís), Pastor, Romera (Dani), Josep Pastor, Bati, Batiste (Caliu), Torrens, Noé i Álvaro (Guillem).

ÀRBITRE: Fernando Padilla García.

GOLS:

1-0. Minut 41. Callum.

2-0. MInut 51. Callum.

L’Orba ha merescut millor resultat en un partit que ha jugat a ràfegues i en el que ha desaprofitat clares ocasiones de gol. El primer quart d’hora ha estat pels de Gorreta, però a partir d’eixe moment els de casa s’han estiran i han tingut les seues oportunitats per avançar-se, fins que han marcat a punt d’acabar la primera meitat. Només començar la segona, i sense donar opció a l’Orba de reaccionar, ha vingut el 2-0. A partir d’eixe moment, els orbers han posat més cor que cap, i segons passaven els minuts han anat acusant el desgast físic. Pels d’Orba han destacat Josep Pastor, Bou i Romera. La nota positiva el debut de Dani, el defensa que ha incorporat enguany l’Orba, i que no havia pogut jugar encara a causa d’una lesió.