Canfali Marina Alta

Primera Regional: Polop 3, Gorgos 1

Primera Regional: Polop 3, Gorgos 1
  12/10/2017
Massa càrrega

POLOP: Alberto, Gadea, Manuel, Núñez, Mercado, Callum (Vicente), Julian (José), Sergio (Iván), Carayol (Damián), Álvaro i Rubio.

GORGOS: Angel, Reda, Rubén, Jaume Devesa, Joan Lara (David), Isam (Raúl), Carim, Adrián Campos, Eloy, Ferran (Josep) i Iván Carrete (Abdó). 

ÁRBITRE: Dario Garcia. Ha amonestat als locals Sergio, Gadea, Carayol, José, Alberto i Iván, i als visitants Isam i David. 

GOLS: 

1-0. Minut 3. Rubio.

2-0. Minut 6. Manuel.

2-1. Minut 83. David.

3-1. Minut 89. Rubio.

 

Els gaters han ixit adormilats i els de casa han aprofitat per posar el 2-0 en el marcador quan només portaven 6 minuts de partit. El Gorgos ha reaccionat i ha passat a dominar el partit, creant nombroses ocasions per marcar. El gol, però, no ha aplegat fins quasi acabant-se el partit i ha estat materialitzat per David Buigues, que ha debutat en esta jornada. Quedava temps per empatar, però en un contraatac el Polop ha sentenciat amb el 3-1. El Gorgos no ha pogut amb la càrrega del 2-0 que ha regalat al principi i ha acabant perdent el partit i els tres punts que li hagueren vingut molt bé per instal.lar-se en la part de dalt de la classificació. El partit es va jugar dimecres degut a les pluges de van obligar dissabte a ajornar-lo. 

Cercar notícies
Agenda