Primera Regional: R. Gandia 3, Ondarense 1

R. GANDIA: Andrei, Alberto, Caba, Ezequiel, Albert, Nando (Pau, 66’), Patxi, Ivan (Arjonilla, 76’), Omar, Quique Miró i Rolo (Nico, 61’).

ONDARENSE: Josete, Claudio (José Ramón, 45’), Juanito, Álvaro Pons, Jordi Estarca, José Puma (Joan Manuel, 60’), Jordi Sirerol, Enrique Sirerol, Leto, Borja Cervera i Burgos.

ÀRBITRE: Juan G. Llopis. Ha amonostat al local Omar i al visitant Josete.

1-0. Minut 1. Iván.

2-0. Minut 7. Nando.

2-1. Minut 23. Claudio.

3-1. Minut 40. Nando.

L’Ondarense es va presentar al camp del Real de Gandia amb un equip de circunstàncies i plagat de baixes: només onze jugadors de la primera plantilla i dos juvenils de recanvi. A banda, amb només set minuts de joc el marcador ja era de 2-0 pels de casa. L’equip de Nando Boluda va evidenciar la falta de contundència de la seua saga que el fan molt vulnerable. Així i tot, l’equip va crear perill i va acurtar distàncies amb un gol de Claudio, però abans d’acabar el descans de nou va marcar l’equip local. En la segona part l’equip visitant va millorar en l’aspecte defensiu però no va aconseguir marcar tot i tenir algunes clares ocasions.