Primera Regional: Triomfs a domicili per al Pego, Orba i Pedreguer, i derrota del Gorgos a casa

Primera Regional: Triunfos a domicilio para el Pego, Orba y Pedreguer, y derrota del Gorgos en casa
  06/02/2023

El grup VI de la Primera Regional ha superat la desé-setena jornada amb triomfs per als cinc equips que ocupen la part alta de la classificació, entre ells el Pego i l'Orba, que van véncer a domicili. També va fer el propi el Pedreguer, que confirma la seua dinàmica de bons resultats. La nota negativa la va posar el Gorgos, que no va poder amb el Portuaris a casa.
    Jorge, Iker i Carles van donar un gran triomf als rogets per 1-3 davant el Real de Gandia, que els consolida en la segona plaça de la classificació. I això que el Pego va jugar tota la segona meitat amb un jugador menys amb l'expulsió de Marc Domínguez, encara que en el minut 71 les forces es van igualar amb la roja a un jugador local. Més apurat va resultar el triomf de l'Orba a casa de L'Alcúdia (0-1), que va arribar en el descompte gràcies al punt de Pere Cots, i que situa als de Javi Signes en la cinquena plaça.
     El Pedreguer va haver de remuntar a casa de l'Ontinyent 1931 B (1-3) en un partit accidentat i carregat de targetas. El partit es va posar costa amunt amb el 1-0 en el minut 17, encara que poc després Quesada va posar les taules. En la segona part va començar el ball de targetes, la primera una roja per a un jugador local, i tres minuts després la del pedreguer Sergi Fornés. Amb deu jugadors cada equip el Pedreguer va aprofitar millor els espais, amb un Pepe en pla golejador que va sentenciar la trobada amb dos punts. El conjunt blavet fins i tot va perdre a un altre jugador, Mourad, després de veure la doble groga en el descompte.
    El partit entre el Gorgos i el Portuaris (0-1) va resultar molt disputat i emocionant, i es va resoldre en l'últim tram de la trobada a favor dels visitants.

UN ALTRE TRIOMF DEL BENISSA

En el Grup VII, el Benissa s'ha tornat a donar una alegria amb el seu segon triomf consecutiu, en aquesta ocasió a casa davant el Costa City (3-1). Els gols van arribar en la segona meitat, quan Taca i *Camron van posar el 2-0 per als de casa, encara que immediatament va retallar l'equip visitant. Quasi al final, Adrián va marcar el de la tranquil·litat per als benissers.