Canfali Marina Alta

Puerto Blanco de Calp porta dos anys tancat i en estat d'abandó

Puerto Blanco de Calp lleva dos años cerrado y en estado de abandono
  24/05/2018

El port esportiu Puerto Blanco porta dos anys tancat sense que la Conselleria licite les obres de construcció i explotació. Mentrestant, els veïns denuncien la situació d'abandó d'aquestes instal·lacions. La junta de govern local ha remès una segona carta a la Direcció General de Ports per a sol·licitar informació sobre els expedients del port calpí.
Al febrer de 2016, la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va decretar el precinte i tancament de Port Blanc per raons de seguretat, ja que el dic d'abric presentava pèrdua d'escullera. A més, la concessió de l'empresa que fins llavors gestionava el servei havia expirat. Han passat dos anys i tot segueix igual. Fa un any ja es va reclamar informes i informació sobre aquest tema però, segons asseguren fonts oficials, no va haver cap resposta.
Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament de Calp va traslladar un escrit de queixa al Síndic de Greuges en què manifestava la seva preocupació i malestar per l'abandonament que pateix Puerto Blanco.

Cercar notícies
Agenda