Receptes de Quarantena de Pedreguer reparteix quasi 1.000 euros de premis en vals de compra al comerç local

Receptes de Quarantena de Pedreguer reparteix quasi 1.000 euros de premis en vals de compra al comerç local
  15/06/2020

La iniciativa Receptes de Quarentena ha repartit vora 1.000 euros en xecs regals entre els 24 participants, d’edats des dels 3 als 30 anys, que durant el temps de confinament van remetre les seues receptes, totes ells diferents i originals. La campanya, impulsada per la Regidoria de Joventut, juntament amb l’associació de comerciants de Pedreguer ACEP, Creama i Dinupe, va nàixer amb la intenció d’amenitzar i premiar les jornades de quarantena que la joventut de Pedreguer s’ha passat cuinant.

Com qualsevol concurs, Receptes de Quarentena ha tingut uns guanyadors que han recollit el seu premi. Però com que la quantitat, varietat i, el més important, qualitat de les receptes, ha suposat un gran repte a l’hora de seleccionar les millors, la Regidoria de Joventut ha volgut premiar a més la gran participació i la gran feina que ha suposat elaborar les receptes. I alhora contribuir a la recuperació del sector comercial del poble, premiant amb xecs regal també a aquelles persones que no han resultat guanyadores. 

Aquesta decisió implica haver repartit premis per un valor total de 940 euros per a consumir a les diferents empreses i comerços de l’ACEP, “esperant així”, segons la regidora de Comerç, Noèlia Miralles, “tirar una maneta per reactivar el comerç local”.

Des de les entitats organitzadores agraeixen a la població de Pedreguer la seua implicació amb el concurs, i no descarten organitzar més iniciatives com aquesta per, segons diuen, “entretenir a la població i fomentar el comerç local”.

Subscriu-te!