Preferent: Jávea 1, Dénia 4

  • Preferente: Jávea 1, Dénia 4
  • Preferente: Jávea 1, Dénia 4
  • Preferente: Jávea 1, Dénia 4
  17/09/2017
Un vendaval de huit minuts

DENIA: Tonet, Ribes (Borja Céspedes), Alex Gayà, Keko, Ferrán, Molina, Cristian Panucci (Josep), Javi Hernández (Doménech), Sergio Poveda, César i Renzo (Cristian). 

JAVEA: Vaello (Lussing), Eric (Marcos), Carles, Vergillos (Cardona), Aldo, Pau, Álvaro (Elias), Michael,  Faye, Roberto i Del Castillo. 

ARBITRO: Francisco Barceló Gómez. Va amonestar amb groga als locals Vergillos i l’entrenador Villaescusa. Pels vistants van vore groga Sergio, Ribes i Molina.

GOLS:

1-0. Minut 5. Roberto.

1-1. Minut 20. Panucci de penalti.

1-2. Minut 58. Javi.

1-3. Minut 61. Josep.

1-4. Minut 66. Javi. 

 

Un vendaval de huit minuts en la segona mitat li va bastar al Dénia per a arrasar al Xàbia en el derbi comarcal de Preferent. El partit va començar amb bon ritme i un primerenc gol de Roberto que va deslligar l'entusiasme en el Poliesportiu Municipal que va convocar a prop de 800 espectadors, un dels millors registres dels últims temps. No obstant això, un absurd agarrón de Vergillos sobre Sergio dins de l'àrea local va significar minuts després l'empat amb un atrevit llançament de Panucci a l’estil Panenka que a punt va estar de detindre Vaillo. 

Juan Carlos va moure fitxa en el descans incorporant a Cristià i Josep per a donar més espenta a l'atac. Dos accions de pressió dalt i un contracolp de llibre que va llançar un pletòric Javi Hernández i que va assistir Cèsar perquè rematara l'acabat d'incorporar Josep van acabar amb el partit en a penes huit minuts. A partir d’eixem moment, el Dénia va jugar amb el marcador i amb el temps i el Xàbia amb més cor que cap i cames.

 

Subscriu-te!