Canfali Marina Alta

Rocío Márquez, El Botifarra, el tresero cubà Pancho Amat i la formació Gabacho Maroc estaran en Música al Castell en Dénia

Rocío Márquez, El Botifarra, el tresero cubano Pancho Amat y la formación Gabacho Maroc estarán en Música al Castell en Dénia
  30/05/2019

 
 
El festival Música al Castell que organitza la Regidoria de Cultura celebra la suva 28 edició del 15 al 21 de juliol. Al llarg de la seua trajectòria, el festival ha aconseguit tenir en cartell als artistes més destacats del panorama de la música tradicional i popular, fonamentalment procedent dels països mediterranis. En aquesta nova edició, Música al Castell "creua el toll" i ha programat un concert del tresero cubà Pancho Amat i la seua formació El cabildo del són en el qual presentaran el seu nou treball El swing del són. Serà el 19 de juliol al castell.
El dia anterior serà la cantaora Rocío Márquez qui es puge a l'escenari per presentar el seu nou disc Vist a El Jueves, acompanyada per Canito a la guitarra i Agustín Diassera en la percussió. I completen la programació a l'escenari principal del festival els ritmes de fusió de jazz i música tradicional gnawa practicant la formació Gabacho Maroc. El proper 20 de juliol presentaran a Dénia el seu segon àlbum, Tawassol, que està recollint molt bones crítiques de premsa i públic.
Els matins d'aquests dies de concerts al castell, els col·lectius locals Fem Banda, de l'Agrupació Artística Musical de Dénia i la Colla la Xareta portaran la música popular valenciana i festiva desfilant pels carrers del centre històric de la ciutat.

Cercar notícies
Agenda