Canfali Marina Alta

Rolser agraeix amb un video als més de 500 voluntaris que han fet possible repartir més de 35.000 mascaretes a la comarca

Rolser agraeix amb un video als més de 500 voluntaris que han fet possible repartir més de 35.000 mascaretes a la comarca
  22/05/2020

L’inici de l’estat d’alarma va ser un temps difícil. La pandèmia s’havia estés molt ràpid i faltaven mitjans per combatre-la, sobretot en aquells sectors de població de més alt risc i també entre els anomenats essencials, que se situaven en primera línia de batalla.  

Davant una situació tan extraordinària calia una resposta a l’altura, i l’empresa Rolser va reaccionar d’immediat posat el seus mitjans a l’abast de la lluita contra el coronavirus. El primer va ser adquirir tela per fer mascaretes. Desprès feia falta la solidaritat de molts voluntaris per poder fer-ne quantes més millor. 

Les xifres posen en relleu quina va ser la resposta ciutadana. Les primeres 5.000 mascaretes s’esgotaren en només una hora. Va fer falta més i més material, i més i més voluntaris. En total, per dalt dels 500 voluntaris, que al llarg de la campanya van preparar més de 35.000 mascaretes, i que es distribuïren entre aquells col·lectius, grups i institucions que més ho necessitaven en eixe moment, i també entre la població en general. A més es van fer més de 1.500 pantalles protectores.Ara, una volta coberta la necessitat i donada per tancada la campanya, Rolser ha fet un video per agrair a eixes “heroïnes i herois” que tots junts han fet possible un “tsunami de solidaritat”. 

“Les empreses, com a organitzacions socials, som el que som gràcies a les persones. Res nou. Però no arribem a saber mai la força d'eixa unió fins que no sorgeixen situacions extraordinàries. Nosaltres sols vam plantejar una idea, i vam rebre un tsunami de solidaritat”, assenyala l’escrit que acompanya el video, i que pots veure en el següent enllaç:

https://www.rolser.com/web/ca/noticies/videos/760-mascaretes-solidaries

 

 

Cercar notícies
Agenda