Canfali Marina Alta

Rolser reparteix tela per a preparar 5.000 màscares que s'esgoten en una hora

Rolser reparte tela para preparar 5.000 mascarillas que se agotan en una hora
  24/03/2020
L'empresa donarà de nou aquest dijous material per a altres 10.000 noves unitats

La solidaritat desborda les previsions. La mercantil Rolser, amb seu a la comarca i dedicada a la producció de carros de compra i altres utensilis domèstics, ha esgotat aquest dimarts la tela de cotó i les gomes que havia disposat per a distribuir entre els voluntaris de la comarca que volgueren cooperar en la confecció de prop de 5.000 màscares. La resposta ha sigut ingent. En tot just una hora es va liquidar el material. 

Ara l'empresa ha anunciat que prepara una nova comanda amb tela per a altres 10.000 unitats, que es repartiran aquest dijous de 10 a 12 hores. Les màscares seran donades a hospitals, centres de salut i residències de la zona. La persona que col·labora pot decidir la seua destinació. 

A més, Rolser ha posat a la disposició de les autoritats de Pedreguer i de la comarca una nau de 4000 m², de recent construcció, per a possibles emergències que es pogueren derivar de la crisi del COVID 19.

És un “granet d'arena” de l'empresa a les mostres de solidaritat que s'acumulen en el nostre entorn davant aquesta situació.

Cercar notícies
Agenda