Rosa Avellà és la número dos de la candidatura socialista de Pedreguer que encapçala Guillermo Salvador

Rosa Avellà és la número dos de la candidatura socialista de Pedreguer que encapçala Guillermo Salvador
  05/03/2019

El PSPV-PSOE ha fet públic la llista de la candidatura per al es pròximes municipals que encapçala Guillermo Salvador, i que tindrà com a número dos a Rosa Avellà. En el tres figura Marian Costa, i en el quart lloc l’actual regidor Pere Arbona. Andrea Cabrera, Julia Costa i Lucia Mas continuen per aquest ordre. La llista va ser elegida per unanimitat en l’assemblea celebrada passat diumenge. 

Segons el candidat i secretari local, Guillermo Salvador, es tracta d’una llista “amb la qual es complementa el projecte que va encetar l’actual executiva amb persones de tots els àmbits de la ciutadania, i que s’han sumat a un projecte que pretén millorar Pedreguer en tots els seus aspectes”. Destaca la notable presència de dones als primers llocs, cinc en les primeres set posicions. “D’aquesta forma, apostem per fer una política des del poble i per al poble, amb fets reals, i no nomes propostes en clau electoralista”, assenyala Salvador

En el lloc vuitè figura José Roig, al que segueixen Xavier Fornés, Pere Estrada, Carol Artigues, David Maldonado i Elisa Carrió.

Subscriu-te!