• Rugby: El Dénia RC és proclama campió de lliga i aconsegueix l’ascens a Primera Divisió
  15/04/2018

El Dénia Rugby Club s’ha proclamat campió de lliga de la Segona Territorial en vèncer en la final al Albacete per 27-14. A més de guanyar el títol els deniers han aconseguit l’ascens a la Primera Divisió, categoria en la que jugaran la propera temporada.
La final entre el Dénia i l’Albacete, jugada al poliesportiu municipal,  ha estat molt disputada, més del que reflexa el marcador final. Els visitants han començat guanyant el partit per la qualcosa els deniers han hagut de lluitar molt per fer-se amb el triomf. Al descans s’ha arribat amb 7-9 favorable a l’Albacete. En la segona part el Dénia ha aconseguit donar-li va volta al marcador, això si amb molt d’esforç i lluita,  i ha acabat guanyant el partit per 27-14.
En acabar el partit s’ha fet el lliurament dels trofeus. El Dénia ha rebut la copa de campió de mans del president de l’Albacete.