Canfali Marina Alta

Sigues genial en internet, una iniciativa per a ajudar als xiquets a tindre bons hàbits en l'entorn digital

Sé Genial en Internet, una iniciativa para enseñar a los niños buenos hábitos en el entorno digital
  20/05/2020

Actualment, l'aprenentatge dels més xicotets i adolescents no depén només de la família i els professors, sinó també de tot el que consulten i consumixen en Internet. Les noves generacions creixen amb la possibilitat d'accedir a una gran quantitat d'informació i recursos digitals, la qual cosa els brinda l'oportunitat d'explorar, crear, aprendre i inspirar-se, però és fonamental que disposen de totes les eines per a fer un ús segur d'Internet.

El projecte ‘Sé Genial en Internet’ és una col·laboració de Google, Policia Nacional, l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) i la Fad per a ajudar pares i a educadors a fomentar en els xiquets bons hàbits que els permeten desembolicar-se en Internet de manera respectuosa, crítica i responsable. La iniciativa naix del compromís de Google per ajudar els més xicotets i adolescents a fer un ús segur de la tecnologia així com fer costat a les famílies i professors per a aprofitar al màxim el que pot oferir Internet.

“Sigues genial en Internet” consisteix en un lloc web d'accés gratuït compost de jocs educatius per a xiquets dissenyats per experts en seguretat digital i recursos per recursos per a pares i educadors. El programa s'articula entorn d'Interland, una experiència lúdica interactiva que ofereix un viatge a través de quatre minijocs en els quals els xiquets podran posar en pràctica les habilitats necessàries per a ser bons ciutadans digitals i ajudar altres internautes a combatre el mal comportament de hackers, suplantadors d'identitat, usuaris que comparteixen massa i ciberacosadores. 

Cercar notícies
Agenda