Es fa passar per altra dona per intentar treure 700 euros d'un banc i ho volia fer per telèfon

Se hace pasar por otra mujer para intentar sacar 700 euros de un banco y lo quería hacer por teléfono
  02/05/2020

Agents de la Comissaria de Policia Nacional de Dénia han detingut a una dona de nacionalitat espanyola i 41 anys d'edat en intentar realitzar una transferència fraudulenta per telèfon, fent-se passar per la legítima titular del compte bancari, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia.

La detinguda va realitzar una anomenada a una sucursal bancària de Dénia fent-se passar per una altra persona, aportant el número del DNI i les dades de filiació complets, per a sol·licitar una transferència de 700 euros a un compte.

L'empleada del banc va comprovar les dades però es va negar a realitzar l'operació pel que la presumpta estafadora li va manifestar que necessitava els diners de manera urgent i que li facilitaren un codi per a extraure la quantitat d'un caixer. Davant aquesta insistència, l'empleada de la sucursal va realitzar més labors de comprovació i es va adonar que les dades eren els d'una clienta habitual àmpliament coneguda. Llavors va comunicar a la requeridora que no reconeixia la seua veu i que no anava a realitzar cap operació i aleshores la persona a l'altre costat del telèfon va tallar la comunicació.

Posteriorment va posar els fets en coneixement de la clienta del banc, que va formular la corresponent denúncia en la Comissaria de la Policia Nacional de Dénia. Els agents de la Brigada de Policia Judicial es van fer càrrec de la investigació i ràpidament van aconseguir identificar a la presumpta autora de l'estafa, que va ser localitzada i detinguda.

A la detinguda se li imputen els delictes d'usurpació d'estat civil i estafa i va ser posada a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia.