Canfali Marina Alta

Sense plàstic és fantàstic!

  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  • Sense plàstic és fantàstic!
  25/10/2019

Has sentit parlar dels microplásticos? Són fragments de menys de 5 mm que no s'observen a simple vista i la presència ha estat detectada a l'aigua, a la terra i en l'aire, fins i tot en alguns animals. També han aparegut en mostres de gel de l'Àrtic candiense.

Les concentracions actuals són baixes però podrien deixar de ser-ho en un futur no molt llunyà, adverteixen els informes. Entre ells, el que va donar a conèixer l'OMS aquest estiu. Estats Units i Anglaterra van ser precursors a prohibir cosmètics, dentifricis, gels, cremes exfoliants i detergents que inclogueren microplásticos en les seues fórmules, sobretot en forma de grànul.

Es calcula que entre un 21% i el 54% de totes les partícules de microplásticos del món es troben a la conca del Mediterrani. Els científics els han descrit com una espècie de "sopa de plàstic" i la seua presència en els oceans es compta per bilions.

Isabel Cardona, Paquita Costa, Emilio Conejero i Vanessa, Elena i Marta Díaz-Hereu, Ángel Avilés i Maria Piera fan les seues compres sense plàstic. I tu, a què esperes?

Envia'ns la teua foto fent la compra sense plàstics i uneix-te a la nostra campanya per sensibilitzar els nostres lectors sobre la importància de reduir el consum de plàstics d'un sol ús

El següent sorteig es farà el dijous 31 d'octubre. En aquesta ocasió, sortejarem el segon "cabàs" per anar de compres donat per la signatura de Gata Kbas. Pots enviar-nos les teues fotos fins el dimecres 30 d'octubre a correo@canfalimarinaalta.com. Totes es publicaran al facebook i una selecció en les nostres edicions digital i en paper.

Redueix el consum de plàstics d'un sol ús i recorda ...

SENSE PLÀSTIC ÉS FANTÀSTIC!

Cercar notícies
Agenda