Sense plāstic és fantāstic!

  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  • Sense plāstic és fantāstic!
  31/10/2019

Diverses cadenes de supermercats han posat en marxa mesures per reduir el consum de plàstics d'un sol ús. Bosses elaborades amb plàstics reciclats, amb materials biodegradables, de menor gruix, bosses de paper ... Tot i això, la presència d'envasos i bosses de plàstic a les botigues d'alimentació segueix sent excessiu.
Com a consumidors, podem aportar el nostre granet de sorra portant les nostres bosses de casa: ja siguen de tela o reutilitzades. Una de les nostres lectores, confecciona xicotetes bosses per a les verdures, fruites i llegums reciclant peces de roba que no utilitza. Fer ús de carros i cabassos és una altra bona opció.
Fa unes setmanes recollíem en aquestes pàgines les mesures adoptades per alguns supermercats. Hui portem a aquest espai una alternativa a les bosses de plàstic de fruiteria. Parlem de la malla de cotó que ha llançat Carrefour en una aposta per la sostenibilitat i la reducció del consum d'embalatges. La malla es pot rentar i reutilitzar. Es ven en un pack de tres unitats en les mateixes fruiteries dels seus establiments comercials.

Casi Costa, Vicenta Armiñana, Toni Tent, Pepita Rocher, Maria Jesús Soliveres, Pilar Pastor i Paquita Mas fan les seues compres sense plàstic. I tu, a què esperes?
Envia'ns la teua foto fent la compra sense plàstics i participa en el nostre sorteig.

Demà divendres 1 de novembre donarem a conèixer el nom del guanyador o guanyadora del segon "cabàs" per anar de compres donat per la firma de Gata "Kbas" a la campanya adreçada a sensibilitzar els nostres lectors sobre la importància de reduir el consum de plàstics d'un sol ús. Uneix-te a ella!
El següent sorteig es farà el divendres 15 de novembre. En aquesta ocasió, sortejarem el tercer carro per anar a comprar donat per la firma Rolser de Pedreguer. Pots enviar-nos les teues fotos fins dijous 14 a correo@canfalimarinaalta.com. Totes es publicaran al facebook i una selecció en les nostres edicions digital i en paper.

Redueix el consum de plàstics d'un sol ús i recorda ...

SENSE PLÀSTIC ÉS FANTÀSTIC!