Canfali Marina Alta

Sense plàstic és fantàstic!

Sense plàstic és fantàstic!
  05/10/2019

Envia'ns la teua foto i guanya un carro per a la compra de Rolser

Més exemples d'empreses compromeses amb la reducció de l'ús de plàstics. Saps que Lidl ha eliminat totes les bosses de plàstic de caixa a Espanya? ¿I que els productes de cosmètica de Mercadona ja no porten microplásticos? Tampoc els articles de neteja de la seua secció ECO, com els recollidors, que es fabriquen exclusivament amb plàstic reciclat de l'agricultura.

Ikea anuncia per al 2020 una nova col·lecció d'estovalles, fundes de coixí i una bossa fabricats amb plàstics recollits de la mar per uns 1.500 pescadors de la Mediterrània. Es produirà en les fàbriques de la marca d'Alacant i València.

Una altra proposta amb plàstic recollit dels oceans, les sabatilles Adidas Parley. La firma ha creat també un grup a l'aplicació Runtastic, Run for the Oceans, i per cada quilòmetre corregut s'ha compromès a donar 1€ a la lluita contra el plàstic en els oceans fins a un límit d'un milió d'euros.

Damm treballa en un nou sistema d'embalatge fabricat amb materials totalment biodegradables per eliminar les anelles de plàstic que uneixen els 'packs' de les seues llaunes. Si s'aplica aquest sistema a totes les seues marques, la reducció serà de més de 260 tones de plàstic a l'any, l'equivalent a gairebé 89 milions d'unitats d'anelles de plàstic.

Sobres de paper reciclat per als enviaments a subscriptors, la proposta de National Geographic Espanya.

Renova ha presentat una nova gamma de productes embolicats en paper per evitar fer servir el plàstic a l'hora d'envasar el paper higiènic. Ha començat pel mercat britànic.

 

Laura Cifuentes, de Dénia, ha guanyat el "cabàs" donat per la firma Kbas per al segon sorteig de la campanya de CANFALI MARINA ALTA Sense plàstic és fantàstic! El sorteig es va realitzar ahir divendres i la mà innocent que va extreure el nom de la guanyadora va ser la de Juan Ivars, de Juvi Il·luminació, a qui donem les gràcies per col·laborar amb nosaltres.

CANFALI MARINA ALTA es posarà en contacte amb Laura per fer-li entrega del premi. Enhorabona!


Envia'ns la teua foto fent la compra sense plàstics abans del 18 d'octubre i entra en el sorteig d'un carro per a la compra de Rolser. El nom del guanyador o guanyadora del tercer sorteig es donarà a conèixer el dissabte 19 d'octubre.

Redueix el consum de plàstics d'un sol ús i recorda ... SENSE PLÀSTIC ÉS FANTÀSTIC!

Cercar notícies
Agenda