Canfali Marina Alta

Sense plàstic és fantàstic!

Sense plàstic és fantàstic!
  19/10/2019

Envia'ns la teua foto i guanya un "cabàs" per anar de compres de Kbas

Els plàstics d'un sol ús són gairebé el 40% de tots els plàstics fabricats a nivell mundial. Segons el Fòrum Econòmic Mundial, per al 2050 hi haurà més plàstics que peixos al mar. Molts seran bosses, ampolles, taps i tapes.

Més de 100 països han prohibit o gravat l'ús, la producció o la importació de bosses de plàstic. Bangladesh va ser el primer país a prohibir-les el 2002, després que aquestes bloquejaren el sistema de drenatge durant una inundació.

En 2016, França va prohibir per primera vegada l'ús de gots i plats de plàstic i al març de 2019, el Parlament Europeu va acordar prohibir la venda de diversos articles de plàstic d'un sol ús a partir de 2021. És el cas dels plats, gots, coberts, envasos de poliestirè i bastonets de les orelles, que desapareixeran del mercat.

La nova normativa europea exigeix ​​que les ampolles de plàstic continguen, almenys, un 25% de material reciclat per 2025 i un 30% per 2030. Els eurodiputats van marcar així mateix per 2029 l'objectiu de recol·lectar i reciclar, per part dels estats, el 90% de les ampolles de beguda.
 

Linda Josep i Anneris Mederos, de Dénia, han guanyat el carro de la compra donat per Rolser per a la campanya de CANFALI MARINA ALTA Sense plàstic és fantàstic! El sorteig es va realitzar ahir divendres i la mà innocent que va extreure el nom de les guanyadores va ser la de José Antonio Marín, de Nissan Almenar, a qui donem les gràcies per col·laborar amb nosaltres.

CANFALI MARINA ALTA es posarà en contacte amb Linda i Anneris per fer-li entrega del premi. Enhorabona!


Envia'ns la teua foto fent la compra sense plàstics abans del 31 d'octubre a correo@canfalimarinaalta.com i entra en el següent sorteig: un "cabàs" per anar de compres de la signatura de Gata Kbas. El nom del guanyador o guanyadora del sorteig es donarà a conèixer l'1 de novembre.

Redueix el consum de plàstics d'un sol ús i recorda ... Sense plàstic és fantàstic!

Cercar notícies
Agenda