Canfali Marina Alta

SINMA retolarà més de quaranta contenidors de residus aeris orgànics a Ondara

SINMA retolarà més de quaranta contenidors de residus aeris orgànics a Ondara
  29/05/2018

Dins de la campanya impulsada per SINMA demandant un comportament cívic de la ciutadania en la recollida de fem, s'estan retolant ara els contenidors aeris amb missatges en què s'insta a complir les ordenances per a millorar el servei

        El número de contenidors, segons han explicat en un comunicat, ronda la quarantena, i abasta tant a aquells ubicats al nucli urbà, com a les zones de l'extraradi.

         Els primers contenidors retolats han sigut els situats a l'avinguda d'Alacant i al carrer Tomàs Edison, en el que suposa una segona fase, després d'haver procedit el passat mes de setembre a la retolació de les illes soterrades de contenidors, tant aquelles adscrites als residus orgànics, com les de recollida selectiva.

        La nota ha explicat que alguns contenidors es retolaran també amb informació referent a què SINMA ofereix el servei de recollida gratuïta de mobles, electrodomèstics i voluminosos per a particulars, cridant al 965085045 en horari de 8 a 15 hores, i des de l'empresa municipal es facilitarà dia i hora en què passarà el servei a retirar els utensilis al lloc concretat; o també es pot acudir directament al punt de recollida ubicat al carrer Tomàs Edison núm. 25 de 7.30 a 13 hores.

Cercar notícies
Agenda