Canfali Marina Alta

Només quatre propietaris de gossos de races perilloses a Dénia tenen llicència

Solo cuatro propietarios de perros de razas peligrosas en Dénia tienen licencia
  29/08/2019

La regidoria de Protecció Ciutadana de Dénia ha iniciat una campanya per a la regularització de gossos potencialment perillosos ja que s'ha comprovat que sols quatre propietaris d'aquest tipus exemplars té llicència.

El Registre Informàtic Valencià d'Identificació d'Animals va comunicar a l'Ajuntament que hi 80 gossos registrats el 2017 i 2018. D'ells, 65 estaven empadronats a Dénia. En els últims mesos s'ha remès una carta informativa als propietaris dels 65 gossos potencialment perillosos en què es recorda la documentació que ha de tenir el propietari d'aquest animal: document que acrediti que el propietari no té antecedents penals, certificat d'aptitud psicològica , pòlissa d'assegurança, passaport de l'animal i la taxa fiscal.

 A data d'avui, dels 65 gossos localitzats a Dénia, 4 tenen llicència i 5 estan en tramitació. Es va a realitzar una segona notificació a 18 propietaris més perquè regularitzin la seva situació i s'iniciarà un expedient sancionador a 38 propietaris que no han regularitzat la seva gos, amb una proposta de multa de 2.404,06 euros, segons la llei de tinença d'animals potencialment perillosos.

Cercar notícies
Agenda