Canfali Marina Alta

Toda la Comunitat Valenciana passa el dilluns a la fase 2

  • Toda la Comunitat Valenciana pasará el lunes a la fase 2
  • Toda la Comunitat Valenciana pasará el lunes a la fase 2
  28/05/2020

El Ministeri de Sanitat ha confirmat que les tres províncies que conformen la Comunitat Valenciana passaran a la Fase 2 del procés de desescalada dilluns que ve.La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ho ha valorat com "una bona notícia", al mateix temps que ha volgut agrair als ciutadans i ciutadanes "la responsabilitat que han demostrat durant aquest temps per seguir les indicacions de les autoritats sanitàries".

La fase 2 permet la reobertura al bany de les platges, així com els cinemes i els centres comercials. Es podrà circular per la província d'Alacant en grups de fins a 15 persones com a màxim. Les persones que viuen juntes poden ocupar totes les places d'un vehicle. Si no, han d'usar màscara i només poden utilitzar dos seients per fila. 

Quant als passejos i esports a l'aire lliure, podran fer-ho fins a 15 persones en qualsevol franja horària, excepte les que estan reservades als majors de 70 anys (que són de 10 a 12 hores i de 19 a 20 h.).

Es podran reobrir les instal·lacions esportives cobertes amb limitacions.

En l'hostaleria, s'autoritzaran les taules a l'interior dels locals sempre que no se sobrepasse el 40% de la capacitat de l'establiment. Les terrasses seguiran igual que en la fase 1 (el 50% de les taules autoritzades i un màxim de 10 persones en cadascuna).. 

Les màscares continuen sent obligatòries en espais públics quan no siga possible mantindre la distància de dos metres entre persones, excepte per a fer esport, menjar i beure. 

Cercar notícies
Agenda