Tres empats i una derrota per als equips de la comarca

 Tres empates y una derrota para los equipos de la comarca
  12/03/2017
Propers encontres.

Jávea i Dénia semblen ser les eternes dames d'honor. Els queda un passet per poder entrar als llocs de promoció, però sembla que es resisteix. Han estat dos dels equips que han quedat empatats aquesta 26 jornada i segueixen sent cinquè i sisè, respectivament.

El Jávea va jugar ahir dissabte davant el Atzeneta, un rival directe en la pugna de la promoció i va quedar en taules amb 0-0. Ara els xabiencs tenen 45 punts.

El Dénia ho tenia tot per guanyar a Carcaixent, i més quan es tracta d'un equip que va quatre llocs per sota seu. Però la sort va voler que la trobada finalitzés també amb 0-0. Era l'oportunitat perfecta per passar al Xàbia, però no va poder ser.

I un altre empat més. El Calpe ha jugat contra el Tavernes a casa i ha empatat a dos. Els de Lauro segueixen en la desena posició amb 36 punts.

La derrota la va recollir el Pego. Els pegolins segueixen fora de l'dels llocs de descens però no poden permetre derrotes. Van jugar contra el Castellonense, un equip que va setè, per darrere del Dénia i van perdre per 1-2.
 

Subscriu-te!