Tres dones xefs mostraran la seua faceta creativa en la novena edició de Alere Dolia de Teulada

Tres mujeres chefs mostraran su faceta creativa en la novena edición de Alere Dolia de Teulada
  06/08/2019

Es presentaran les últimes tendències en salaons i hi haurà un còctel exclusiu amb gust de moscatell

La novena edició de la Mostra de Enoturisme i Gastronomia se celebrarà el 7 de setembre amb moltes novetats. La primera en el nom, ja que a partir d'ara adopta la denominació de Alere Dolia. La segona, i la més important, és que la convocatòria de 2019 servirà per reivindicar el paper de la dona en l'alta cuina i no només com a referent culinari als fogons de casa. Per això, les protagonistes d'aquest any són tres dones, tres xefs de reconegut prestigi com María José San Román, Maria José Martínez i Sole Ballester Romans. Les tres formen part de l'associació Dones en la Gastronomia nascuda el gener d'aquest mateix any per donar visibilitat al seu treball creatiu "perquè més de la meitat de la població som dones i no estem representades. És un drama que existeix en ple segle XXI i tant de bo aquesta associació no fos necessària ", comenta San Román.
A la presentació de Alere Dolia es van avançar altres activitats per a aquest any. Toni Pérez presentarà les últimes tendències en l'elaboració de salaons, amb menys quantitat de sal. Santi Gómez, mestre gelater, farà un tast sensorial per desxifrar els diferents matisos del raïm i els vins a la Marina Alta i, juntament amb el bartender Iván Talens, elaborarà un còctel exclusiu amb gust de moscatell.

<<< Tornar a la portada