Un documental repassarà els 40 anys d'història de la residència de Santa Llúcia de Dénia

Un documental repasará los 40 años de historia de la residencia de Santa Llúcia de Dénia
  05/11/2019

La residència de Santa Llúcia celebra a 2019 el seu 40 aniversari. El lloc, com ha recordat la regidora de Polítiques del Major, Elisabet Cardona, "una de les poques de la Comunitat Valenciana tutelada per un ajuntament i una de les dues úniques de titularitat municipal que hi ha a la comarca de la Marina Alta". Cardona ha presentat la programació d'activitats amb la qual l'ajuntament, els treballadors i els residents de Santa Llúcia es disposen a celebrar aquests 40 anys d'història. L'acte central de la celebració tindrà lloc el dijous 21 de novembre, a les 17.30 hores, en els salons de la residència i consistirà en l'estrena de l'audiovisual 40 anys de residència, seguit d'un berenar preparat pels treballadors del centre.


L'audiovisual recorre aquestes quatre dècades d'història de la residència barrejant les imatges d'arxiu amb testimonis d'usuaris i treballadors del centre, "que s'ha convertit en una gran família de residents i treballadors", en paraules de qui va ser la seua directora des de la inauguració fins a l'any 2000, la germana carmelita Pilar Adell.
La programació es completa amb una exposició de pintura i dibuixos realitzats pels residents, titulada Arts Majors, que es podrà visitar a la Casa de Cultura del 15 al 30 de novembre. L'obertura, a la qual assistiran els autors de les obres exposades, se celebrarà el divendres 15 de novembre, a les 11.30 hores.

Subscriu-te!