Un home apunyala a la seua ex parella sentimental i a la mare d'esta en una casa de Dénia

Un hombre apuñala a su ex pareja sentimental y a la madre de esta en una vivienda de Dénia
  17/07/2019

Hui es farà una concentració silenciosa en repulsa per l'agressió masclista 

Un home ha apunyalat la seva exparella sentimental, de 26 anys, i la mare d'aquesta, de 43, en un habitatge de Dénia. L'agressor, que té 32 anys, ha ingerit salfumant en un intent de llevar-se la vida i ha estat detingut per efectius de la Policia Nacional. Les víctimes han estat traslladades a l'Hospital de Dénia i es troben estables. Tots ells són de nacionalitat romanesa. El Consell de la Dona ha convocat una concentració silenciosa per a hui dimecres, a les 19 hores, a la plaça de la Constitució en repulsa per esta agressió masclista. 

Els fets s'han produït en un pis de la segona planta del Passeig del Saladar, 106. La parella s'havia separat. Durant la matinada, l'home es va ficar al domicili a través d'una finestra i es va amagar al llit fins que van arribar la seva exparella i la seva mare. Cap a les cinc de la matinada, es va produir una discussió i l'home va agafar un petit ganivet i va agredir la noia, que va intentar defensar-se coin els braços. La mare també va rebre una ganivetada quan va anar a defensar la seva filla.

Després, l'agressor es va anar a casa, al carrer Diana, on va intentar suïcidar-se bevent salfumant. Allí va ser detingut. Per la seva banda, les dones van demanar ajuda des del balcó. La jove té ferides als braços i al omòplat i el seu estat és greu mentre que la mare va ser ferida a escassos metres del cor, tot i que la lesió és lleu.

Subscriu-te!