Un jove agredeix a dos policies locals de Pedreguer i a un matrimoni amb un pal

Un joven agrede a dos policías locales de Pedreguer y a un matrimonio con un palo
  30/06/2019

Els agentes van tindre que disparar-li a les cames per a poder detenir-lo

Un jove de 22 anys de nacionalitat algeriana va agredir aquest diumenge al matí a dos policies locals de Pedreguer i a un matrimoni utilitzant un pal amb puntes. Segons ha pogut saber CANFALI MARINA ALTA, els agents van haver de disparar amb les seues armes reglametàries sobre les cames de l'home per a poder immobilitzar-lo davant la impossibilitat de detindre'l d'una altra forma. L'incident es va produir al voltant de les 8 hores a la partida Les Cometes, a l'eixida del poble en direcció a Gata.

Tot indica que l'agressor intentava atracar a un vianant d'avançada edat, moment en el qual  uns veïns el van increpar i li van advertir que o se'n anava o avisarien a la Policia. El jove no va fer cas i va accedir a la propietat dels veïns per agredir també amb el pal a la dona, a la qual va causarr ferides en la cara. Els ferits van ser atesos a l'Hospital de Dénia. Un dels agents va resultar ferit en el cap a causa dels colps que li ha propinat l'home.

L'Ajuntament ha fet públic un comunicat en el que agraeix "l'actuació diligent dels agents de les forces de seguretat" i desitja una ràpida recuperacio de les persones ferides.


 La Policia Local està investigant els fets per aclarir si l'agressor intentava atracar a la persona major. 

 

Subscriu-te!