Un jove de 18 anys i un menor han sigut detinguts per causar danys a la casa d'una veïna de Dénia que va denunciar el seu botelló 

Un joven de 18 años y un menor han sido detenidos por causar daños a la casa de una vecina de Dénia que denunció su botellón
  09/09/2020

La Policia Nacional ha detingut a un jove de 18 anys i a un xic menor d'edat en l'operació iniciada després dels incidents produïts en el barri dels Roques a conseqüència dels botellons que es produeixen en la zona. En la nit del passat dissabte 22 d'agost, diversos joves van espentar i van increpar a una dona, que havia denunciat el botelló que estaven realitzant. També van provocar danys a la seua casa. 

La investigació de la Comissaria de Dénia ha permés detindre a un jove i a un menor, ambdós de nacionalitat espanyola pel presumpte delicte de danys. Van provoca danys en la porta i en una persiana de la casa, que està situada en una planta baixa. La investigació continua oberta i en les pròximes hores podria haver-hi més detencions.

La veïna va telefonar a la Policia Local que s'estava produint un botelló al carrer Santíssima Trinitat, malgrat que està prohibit. Quan es van anar els agents, quatre joves van censurar l'actuació de la veïna i la van espentar. També la van amenaçar i van atacar la façana del seu habitatge. 

Subscriu-te!