Canfali Marina Alta

Una campanya de reciclatge de vidre a Xàbia contribueix a la lluita contra el càncer

Una campaña de reciclaje de vidrio en Xàbia contribuye a la lucha contra el cáncer
  14/10/2019

La Regidoria de Serveis, al costat de l'activista contra el càncer María Ferrer i l'empresa Ecovidrio, han impulsat una iniciativa solidària a través del reciclatge de vidre. Es tracta de la instal·lació de dos contenidors, distingits amb el color rosa-que simbolitza la lluita contra el càncer-, en el qual es recolliran ampolles i envasos de vidre i els beneficis es destinaran a la suport a la investigació contra aquesta malaltia.
Els dos iglús s'han instal·lat a la Plaça Marina Alta (enfront de Correus), i formen part de la iniciativa Recicla vidre per elles, que romandrà al municipi fins a final del mes d'octubre.
Durant aquestes setmanes, el pes dels envasos de vidre reciclats en aquests contenidors es convertirà en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Davant del Càncer, organisme que treballa per la prevenció i la investigació del càncer.
Tant la regidora Kika Mata com Maria Ferrer han animat a tots els veïns i hostalers a que es mobilitzin en aquesta campanya i així aconseguir una gran aportació a aquesta causa solidària.

Cercar notícies
Agenda