Una xiqueta d' Els Poblets és finalista en el Concurs de Dibuix d'Aqualia

Una niña de Els Poblets es finalista en el Concurso de Dibujo de Aqualia
  03/03/2020

Sofia Sfica, de col·legi Ausias March d' Els Poblets, ha resultat finalista en la disset edició de el Concurs Internacional de Dibuix organitzat per Aqualia, l'empresa que gestiona el Servei Municipal d'Aigües, i l'objectiu és educar els més menuts sobre el valor de l'aigua i el treball que suposa portar-la a les cases en quantitat i qualitat, així com tornar-la a la natura de forma sostenible.

L'alcaldessa d'Els Poblets, Carolina Vives, i el regidor de Serveis, Salvador Sendra, acompanyats pel responsable de el Servei Municipal d'Aigües, Alejandro Segura, els han fet entrega del seu premi, un Smart watch.

El certamen es convoca anualment i en aquesta edició han participat 7.200 escolars de 3r i 4t de Primària dels municipis en què Aqualia presta servei. Per mitjà del concurs, els escolars s'han convertit en investigadors per descobrir el misteri que hi ha darrere de l'aigua que eix del grifo i, d'aquesta manera, entendre el treball que hi ha darrere en la seua gestió, perquè el pogueren plasmar en les seues composicions . Durant el treball de creació, els xicotets artistes van anar rebent missatges i dades útils, a manera de pistes que els han ajudat a incorporar correctament cada fase del cicle de l'aigua en el seu dibuix.

<<< Tornar a la portada