Canfali Marina Alta

Una operació a Moraira permet aclarir 122 delictes d'estafa bancària per un valor de més de 125.000 euros

Una operación en Moraira permite aclarar 122 delitos de estafa bancaria por un valor de más de 125.000 euros
  05/04/2018

La Guàrdia Civil ha pogut identificar a Moraira 122 delictes d'estafa bancària per valor d'uns 125.000 euros, concloent així la investigació oberta després de la detenció de dues persones de nacionalitat britànica, el passat mes de juny de 2016, a Benitatxell.
A mitjans de juny de l'any 2016, agents de la Guàrdia Civil detenien a Benitatxell, a un britànic de 29 anys per ser el presumpte autor de dos delictes d'estafa bancària, realitzats mitjançant pagaments amb targetes de crèdit duplicades, posant a la recerca i captura pels mateixos delictes a un altre home, també britànic de 39, que vivia amb el detingut.
Durant el registre de l'habitatge, la Guàrdia Civil va descobrir un cultiu de marihuana, que comptava amb gairebé mig centenar de plantes, i un vehicle amb plaques de matrícula falsificades, que havia estat robat al Regne Unit. També es van trobar diversos articles electrònics comprats per internet, amb la targeta de crèdit, entre ells un ordinador que estava sent analitzat en el marc de la investigació.

Cercar notícies
Agenda