Una tablet per a Gabriel a través de GoFundMe

Una tablet para Gabriel a través de GoFundMe
  04/03/2021

Una família de Dénia organitza un micromecenatge per a comprar una tableta per a Gabriel i ajudar-lo amb els seus problemes de visió. Gabriel té set anys i als 11 mesos li van diagnosticar una malaltia autoimmune anomenada penfigoide cicatricial ocular que li produeix baixa visió i fotofòbia aguda. En aquesta convocatòria solidària,  Alicia Diekers conta que Gabriel té poc més d'un 10% de visió i en el col·le no pot llegir bé les lletres dels seus llibres. El xiquet no veu res a una distància de 3 metres i el molesta molt la llum.

Gabriel està aprenent braille i té una “resta de visió” que ha d'aprofitar al màxim. El xicotet rep ajuda del seu col·legi i de l'Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) però necessita un Ipad Pro per a poder estudiar i, d'aquesta manera, seguir el mateix ritme que els seus companys.

Aquesta campanya solidària es realitza a través de GoFundMe. La tauleta ajudaria a Gabriel a poder escriure i llegir en tinta i a fer les seues tasques més ràpid. En l'escrit del micromecenatge, el xiquet escriu que “porte temps esperant però és difícil aconseguir-ho i per això et demane el teu granet d'arena”.

Subscriu-te!