Una visió de les lletres i les paraules des del art 

  • Una visió de les lletres i les paraules des del art 
  • Una visió de les lletres i les paraules des del art 
  09/06/2024

Pep Aguilar presenta en el Centre Social de Dénia una exposició multidisciplinar amb un homenatge als nostres poetes 

 

La magnífica exposició de Pep Aguilar Mallol, un mestre jubilat que va ampliar els seus estudis en la Facultat de Belles Arts d’Altea, és un goig per als sentits. Amb tècniques artístiques distintes, com l’escultura, pintura, collage o el gravat, l’autor proposa un joc a través de les lletres i les paraules. Aguilar remarca que una lletra a seques sols cobra significat si s’uneix a altres formant una paraula, que potser interpretada de distintes formes. En alguna de les obres, les paraules han sigut deconstruïdes. En altres es traslladen els grafitis dels carrers amb missatges molt suggeridors o apareixen fragments de cartells que el propi artista ha recollit.

N’hi ha una sopa de lletres (n’hi ha que buscar paraules de set lletres) o la possibilitat que els assistents de la mostra escriguen el que consideren oportú. 

I en general Pep Aguilar vol posar en valor el valencià, conscient que en molts àmbits està perdent-se. I, lligat això, homenatja a poetes com Vicent Andrés Estellés, que tanta vinculació va tindre amb Dénia. 

Les escultures amb fang tenen bon gust i bons acabats, 

‘Lletres i paraules’ es pot visitar al Centre d’Art l’Estació de Dénia fins el 30 de juny. 

<<< Tornar a la portada