Victòria Simó repeteix com a número dos de la candidatura municipal de Compromís per Pedreguer

Victòria Simó repeteix com a número dos de la candidatura municipal de Compromís per Pedreguer
  26/02/2019

 

La llista que encapçala Sergi Ferrús es presenta este divendres 1 de març a la Casa de Cultura

 

L’assemblea local de Compromís per Pedreguer ha ratificat per unanimitat la llista proposada per a les pròximes eleccions municipals, i que encapçala l’actual alcalde, Sergi Ferrús. L’actual regidora de Serveis Municipals i Comerç entre d’altres, repeteix com número dos de la candidatura en la que també figura, en el tercer lloc, l’actual regidora de Cultura i Turisme, Noèlia Miralles.

       Les novetats apareixen a partir del quart lloc de la llista, que ocupa Ferran Lloret, un jove de 25 anys graduat en Història, i Héctor Mulet, cinquè, de 25 anys, enginyer en Geomàtica i Topografia. El sisè lloc l’ocupa el monitor de musculació Pepe Cabrera, i en el setè -el lloc que determina la majoria absoluta- l’actual portaveu del grup municipal, el regidor Blai Server.     

       La candidatura serà presentada este divendres 1 de maig en un acte previst a la Casa de Cultura a les 20 hores, i que moderarà la historiadora pedreguera i membre del Consell Valencià de Cultura, Irene Ballester. Està prevista la presència del diputat a les Corts Josep Nadal i el conseller d’Economia Rafa Climent. A més, intervindran el candidat, Sergi Ferrús, i la secretària local del Bloc, Noèlia Miralles.

Subscriu-te!