Vot unànim de l’Ajuntament de Pedreguer en solidaritat amb el Poble Palestí i de denuncia pel seu sofriment

Vot unànim de l’Ajuntament de Pedreguer en solidaritat amb el Poble Palestí i de denuncia pel seu sofriment
  26/04/2024

L’Ajuntament de Pedreguer va aprovar en el ple d’aquest dijous, per unanimitat de totes les forces polítiques, una declaració institucional per mostrar la seua solidaritat amb el Poble Palestí, alhora que denunciar el sofriment que està patint per la guerra oberta amb Israel. La declaració mostra el total compromís de l’Ajuntament amb la Pau i els Drets Humans i condemna al mateix temps el genocidi sistemàtic que soporta “una població indefensa i inocent sotmesa des de fa dècades”, com és el Poble Palestí. També s’afegeix la repulsa al terrorisme com el que va acabar amb la vida de 1.200 israelians que va ser el detonant per a la declaració de la guerra. 

Així, Pedreguer reclama una solució justa per al Poble Palestí, que deixen de llançar-se bombes a Gaza, que es complisquen les resolucions de Nacions Unides en aquell territori, i la retirada dels territoris ocupats.

La moció la van presentar els grups Compromís i PSPV-PSOE arran la sol·licitud de la Plataforma Comarcal de Moviment per la Pau, que va estar ben representada en la sessió plenària.

 

FOTO DE FACEBOOK

<<< Tornar a la portada