Xàbia demana a Marina Salut que dote amb personal propi el consultori d'estiu de l'Arenal 

Xàbia pide a Marina Salud que dote con personal propio el consultorio de verano del Arenal 
  28/06/2022

L'Ajuntament de Xàbia ha reclamat a Marina Salut que dote amb un metge propi el consultori auxiliar que durant l'estiu ofereix atenció sanitària en el barri de l'Arenal. Aquest espai, amb el qual es pretén descentralitzar la resposta mèdica i reforçar el servei en els mesos d'alta ocupació turística, va obrir divendres passat 17 de juny en les instal·lacions que -des de 2016- posa a disposició l'Ajuntament de Xàbia. No obstant això la concessionària de l'àrea sanitària no ha contractat un facultatiu específic per a atendre'l i com a conseqüència, fa deu dies que ha de desplaçar-se a cobrir el servei un metge de guàrdia del Centre Salut del municipi, restant mitjans a les urgències. La situació es mantindrà així com mínim fins al 10 de juliol, tal com han admés des de l'empresa.
    L'alcalde, José Chulvi, ha mostrat el seu malestar davant aquesta falta de mitjans en un servei tan bàsic i essencial com és l'atenció sanitària i al fet que la falta de previsió estiga minvant el servei ordinari en el Centre de Salut i afectant l'organització de l'equip sanitari del municipi.
    Chulvi ha recalcat que el poble de Xàbia ha assumit com cada any la posada a punt i despeses de manteniment del mòdul que es converteix en consultori mèdic i reclama que aquesta despesa es compense amb un reforç real de l'atenció mèdica.

<<< Tornar a la portada