Canfali Marina Alta

Compromís per Dénia torna a reunir a militants i simpatitzants davant l’escultura de Jaume I per tal de demanar el vot i “que el PSOE no mire cap a la dreta”

  • Compromís per Dénia torna a reunir a militants i simpatitzants davant l’escultura de Jaume I per tal de demanar el vot i “que el PSOE no mire cap a la dreta”
  • Compromís per Dénia torna a reunir a militants i simpatitzants davant l’escultura de Jaume I per tal de demanar el vot i “que el PSOE no mire cap a la dreta”
  09/10/2019

 

Maria José Garcia, de número 2 per Alacant de Compromís ha esta molt ferma a l’hora d’iniciar el seu discurs del 9’’Octubre. Garcia ha denunciat les injustícies i ha estat molt crítica al assenyalar que des de el seu partit “mai s’ha utilitzat el dia dels valencians amb oportunisme ni intentar capitalitzar un sentiment” i que considera curiós que “des de l’Ajuntament, uns altres tornaren a celebrar-ho”.

 

La candidata de Compromís ha advocat per tal de “ser una ciutat igualitària, un poble orgullós de la seua llengua”. A més considera que “en el panorama polític central s’ha fet un ridícul històric al no haver sigut capaços d’aconseguir arribar a cap acord i d’haver de convocar unes noves eleccions”. En este sentit ha animat a la gent per tal que el 10 de novembre vagen i “ser part en un canvi urgent, ja que Compromís vol ser la veu amplificada de La Marina i és el vot a Compromís el que servirà per tal que el PSOE no mire cap a la dreta”. També ha remarcat la importància de les infraestructures a la Comunitat i la comarca, l’autogovern i obtenir un finançament just.

 

Per la seua banda, el nacionalista Agustí Espí considera que es pot viure més enllà del turisme de sol i platja, “és necessari fer comarca i fer unitat entre els diferent pobles. No volem ser més que els altres, si no iguals”, ha dit Espí. En referència al bilingüisme considera que dóna avantatges, i està convençut de que els joves són la clau per a transformar la societat.

 

També ha assenyalat –en una referència a unes declaració de Vicent Grimalt de fa un dies- que “si l’alcalde sap que hi ha gent que treballa en negre en l’hoteleria, és necessari actuar. Si se és conscient de que s’explota a la gent, s’han de fer campanyes per que no ocórrega i posar a l’abast dels treballadors mecanismes per denunciar fets con estos”.

 

El cantautor Raimón i el poeta Vicent Andrés Estellés han tingut també el seu espai a l’acte de Compromís.

 

Buscar noticias
Agenda