Canfali Marina Alta

Desakato actuarà en la nit de rock de Sant Jaume 2018 a Ondara

Desakato actuarà en la nit de rock de Sant Jaume 2018 a Ondara
  11/04/2018

 

Les festes populars comptaran amb la novetat del concurs d'engalanament de garitos

 

L’última reunió de la Comissió de Sant Jaume ha confirmat que la participació del grup Desakato en la Nit de Rock de Sant Jaume 2018, que tindrà lloc el divendres 27 de juliol. El grup asturià completa un cartell que ja contava amb Smoking Souls, i el grup local Deshora.

       D’altra banda, la regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha aprofitat la circumstància per  avançar que en les properes festes populars s'impulsarà per primera vegada la celebració del concurs d'engalanament de garitos, com a al·licient perquè les penyes i quintades milloren la imatge exterior dels seus llocs de reunió i els facen més atractius. Per a aconseguir una major implicació, hi haurà premis en metàl·lic als tres espais millor guarnits.

       També s'ha avançat que el dissabte 30 de juny tindrà lloc la  festa Sant Jaume Compte Arrere, que, a manera de preludi de les festes populars, es durà a terme durant tot el dia, organitzada per la Comissió de Sant Jaume, amb actuació musical, activitats infantils, carretons, "la gran cagà" i servei de barra.

Buscar noticias
Agenda