Canfali Marina Alta

El Gegant d’Ondara consolida la seua potent proposta musical i d’oci

  • El Gegant d’Ondara consolida la seua potent proposta musical i d’oci
  • El Gegant d’Ondara consolida la seua potent proposta musical i d’oci
  • El Gegant d’Ondara consolida la seua potent proposta musical i d’oci
  • El Gegant d’Ondara consolida la seua potent proposta musical i d’oci
  06/04/2018

 

Vora sis mil persones van gaudir dels concerts, la gastronomia, els jocs i la naturalesa a Segària

 

El III Gegant, el festival musical diürn en plena naturalesa celebrat diumenge passat 1 d'abril a Segària, va enregistrar una alta participació i va complir el seu objectiu de conjugar la música, la naturalesa, les activitats familiars i la gastronomia, En un dia amb una meteorologia que acompanyava a gaudir de l'aire lliure, al voltant de sis mil persones van pujar a Segària a viure amb intensitat els concerts, les foodtrucks, les activitats per a les famílies i a l'aire lliure.

            La participació del públic s'ha vist notablement incrementada des de la primera edició, consolidant aquest festival diürn com una de les principals referències musicals durant les dates de Pasqua.

            Les regidores de Cultura, d'Esports i d’Hisenda d'Ondara, Raquel Mengual, Mar Chesa, i Raquel López, han destacat l'alta participació registrada a totes les activitats tant als concerts, com als tallers, o a les activitats per a xiquets i xiquetes, així com la satisfacció en general expressada pels assistents al festival. Així mateix, han donat les gràcies als sis grups musicals que van participar en l'esdeveniment (Cycle, Solar, Nasanov, Tremp, Júnior Mackenzie i Ramonets); a Mark Dasousa, d’Atòmic Studio (encarregat de la part musical i de coordinar els grup); i també a la batucada Ondaratack, i als DJ’s La Roca i La Cosa Nostra (de La Veu d’Ondara). Han agraït la seua presència al públic, del que han destacat el seu bon comportament cívic durant la jornada, celebrada en un paratge natural. També han volgut agrair la seua labor a la Policia Local i a Protecció Civil, així com a tots els col.laboradors i voluntaris que van contribuir a fer realitat el III Gegant.

Buscar noticias
Agenda