Canfali Marina Alta

El pla de formació gratuïta de la Regidoria d’Agricultura de Dénia aconsegueix més de 200 participants des de 2015

El pla de formació gratuïta de la Regidoria d’Agricultura de Dénia aconsegueix més de 200 participants des de 2015
  20/02/2019

 

La Regidoria de Medi Ambient i Agricultura, amb la col·laboració de l’Oficina de la Innovació i la Creativitat que gestiona el projecte de Ciutat Creativa de la UNESCO, promou des del 2015 accions gratuïtes de formació agrícola, amb 15 cursos impartits i la participació de més de 200 persones.

        Este pla de formació agrícola forma part del Pla d’Acció Dénia&Marina Alta #Tastinglife i també del Pla estratègic de dinamització agrícola i territorial de la Regidoria de Medi Ambient i Agricultura.

        El regidor de Medi Ambient i Agricultura, Josep Crespo, ha presentat les accions del pla, que va començar al novembre del 2018 i es desenvoluparà fins a maig d’enguany i ha realitzat un xicotet balanç del que s’ha fet fins ara. De les accions formatives desenvolupades, Crespo ha destacat que han contribuït a posar en contacte a llauradors experts amb joves agricultors, a través del programa Agricultor formador que celebra ara la segona edició. També ha destacat la transversalitat de les actuacions dins del projecte de Ciutat Creativa de la Gastronomia, implicant escolars, cuiners i professorat, per citar-ne alguns, de la Marina Alta i també de l’estranger. Per últim, el regidor ha ressaltat que “està fent-se una tasca molt important a nivell comarcal, ja que els cursos són oberts a qualsevol persona de la Marina”.

Buscar noticias
Agenda