Canfali Marina Alta

Els Premis de la Tardor de Dénia reconeixen a Ferran Martínez i Amunt contra el Càncer per la seua tasca social

Els Premis de la Tardor de Dénia reconeixen a Ferran Martínez i Amunt contra el Càncer per la seua tasca social
  23/11/2019

La vint-i-sisena edició dels Premis de la Tardor s'ha celebrat a la sala Jauja de Baleària, reconeixent la tasca social i solidària de l'associació comarcal Amunt contra el Càncer i la labor com a docent, regidor i organitzador i guia de caminates realitzada per Ferran Martínez.

L'acte, presentat per Maria José García i Agustí Espí, va comptar amb representants del món de la cultura i de la política, com és Àgueda Micó, coportaveu general de Compromís i coordinadora nacional del Bloc, Inma Orozco, secretària autonòmica de Territori, o Gerard Fullana, portaveu de Compromís a la Diputació d'Alacant , entre altres regidors de la comarca.

Ricard Pérez va ser l'encarregat de presentar el premi individual "Tomàs Miquel Perelló" per a Ferran Martínez, després d'una emotiva projecció en què van intervenir familiars, amics i companys de Martínez durant les diferents etapes de la seua vida. Pérez va destacar algunes de les iniciatives empreses pel premiat durant la seua etapa de regidor, com va ser Dénia, ciutat sana, que va posar en marxa campanyes transversals de salut, esport i foment de l'excursionisme, així com de sostenibilitat, reciclatge i ús 0 de plàstic "molt abans que començaren a promocionar-se este tipus d'activitats des de les institucions".

Per a Pérez "Ferran representa els valors d'estos premis" ja que durant la seua trajectòria com a mestre, director, regidor i guia d'iniciatives com El Bloc camina oCamina i dina "ha educant en valors i ha treballat per construir el País que volem, actuant per instaurar pilars fonamentals per a la societat, com són la defesa del medi, de la cultura i la llengua, de la gastronomia i el respecte cap a la diversitat front a la modernitat líquida".

Amunt contra el Càncer, va rebre de mans d'Eva Ronda, regidora de Compromís, el socarrat per la seua labor com associació que treballa a nivell comarcal "ajudant i donant suport de forma desinteressada a aquelles persones que tenen esta malaltia d'una forma molt humana, íntima i privada", va dir la metgessa i col·laboradora del grup, Rosa Ferrer, encarregada de presentar el guardó. Ferrer va incidir en que Amunt mereix este reconeixement "perquè en la seua escassa trajectòria no han parat de realitzar activitats sanitàries, lúdiques, de coneixement, personals i científiques, que milloren la nostra societat i ens garanteixen tranquil·litat i suport per al present i el futur".

Buscar noticias
Agenda